
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rotkohlsalat mit Kokos-Chips
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Sesam2 EL
-
Kokoschips100 g
-
Rotkohl in Stücken800 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben50 g
-
Chilischote in Stücken1
-
Koriander abgezupft30 Stängel
-
Meersalz1 TL
-
Mirin20 g
-
Fischsauce20 g
-
Sesamöl, geröstet20 g
-
Rapsöl20 g
-
brauner Zucker2 EL
-
Limetten Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst2
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
431 kcal /
1809 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2018
78 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnanas-Lauch-Schichtsalat
8h 30min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Chili-Cheese-Nachos
40min
Coleslaw
40min
Pintxo Donosti
5min
Marinierte Möhren
50min
Green Goddess Salad
20min
Nudelsalat
50min
Vitello Tonnato
24h
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h
Pesto-Salat
40min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min