Laugenbrezeln

Laugenbrezeln

4.4 131 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
9 Stück

Υλικά

Teiglinge
  • Wasser, kalt
    235 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Salz
    3 TL
  • Zucker
    ½ TL
  • Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Dinkelmehl Type 630
    100 g
  • Backmalz
    1 TL
  • Schweineschmalz
    40 g
Lauge und Fertigstellung
  • Natron
    2 TL
  • kochendes Wasser
    50 g
  • grobes Salz (z.B. Steinsalz) zum Bestreuen

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 263 kcal / 1099 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 45 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων