
Συσκευές & Αξεσουάρ
Laugenbrezeln
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
9 Stück
Υλικά
Teiglinge
-
Wasser, kalt235 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz3 TL
-
Zucker½ TL
-
Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Dinkelmehl Type 630100 g
-
Backmalz1 TL
-
Schweineschmalz40 g
Lauge und Fertigstellung
-
Natron2 TL
-
kochendes Wasser50 g
-
grobes Salz (z.B. Steinsalz) zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
263 kcal /
1099 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Baguette
15ωρ.
Himbeer-Mascarpone-Torte
3ωρ.
Fußballbrot mit Paprikadip
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot Dog Muffin Style
2ωρ.
Käse-Kräcker
1ωρ.
Partyähre
1ωρ. 50 λεπτ.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2ωρ.
Mediterranes Pane Bianco
2ωρ.
Tomato Rolls
2ωρ. 50 λεπτ.
Monkey Bread
3ωρ.
Glutenfreie Speck-Quiche
1ωρ. 40 λεπτ.
Waldmeister-Erdbeer-Torte
6ωρ. 30 λεπτ.