
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paprika-Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
rote Paprika geviertelt250 g
-
Aubergine geviertelt250 g
-
Wasser600 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl20 g
-
Zucker1 TL
-
Tomatenmark20 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Kapern abgetropft20
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
94 kcal /
394 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30min
Zwiebelbutter
10min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min
Mediterraner Dip zum Grillen
15min
Honig-Senf-Dip
10min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10min
Tomatenbutter
5min
Frischkäse-Paprika-Dip
10min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10min