Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote Bete-Joghurt-Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Dill abgezupft6 Stängel
-
Gewürzgurken in Stücken100 g
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Rote Bete, gegart in Stücken400 g
-
Sahnejoghurt150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer5 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
617 kJ /
147 kcal
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScharfer Senf
30 Min
Gurken-Relish
1 Std. 30 Min
Kräuter-Schmand-Dip
10 Min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min
Paprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25 Min
Olivenpesto
15 Min
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 Min
Möhrenaufstrich
25 Min
Petersilienöl
2 Std. 15 Min
Rauchige Whiskysauce
20 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 Min