
Συσκευές & Αξεσουάρ
Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser600 g
-
Salz1 ½ TL
-
mehlig kochende Kartoffeln mit Schale300 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Butter10 g
-
Saure Sahne200 g
-
Milch30 g
-
Muskat3 Prisen
-
Pfeffer4 Prisen
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
191 kcal /
800 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 menit
Zwiebelbutter
10 menit
Aioli à la Axel Henkel
10 menit
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 menit
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 menit
Mediterraner Dip zum Grillen
15 menit
Honig-Senf-Dip
10 menit
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 menit
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 menit
Tomatenbutter
5 menit
Frischkäse-Paprika-Dip
10 menit
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 menit