
Συσκευές & Αξεσουάρ
Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser600 g
-
Salz1 ½ TL
-
mehlig kochende Kartoffeln mit Schale300 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Butter10 g
-
Saure Sahne200 g
-
Milch30 g
-
Muskat3 Prisen
-
Pfeffer4 Prisen
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
800 kJ /
191 kcal
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Apfel-Chutney
50 λεπτ.
Weißwurstsenf
15 λεπτ.
Möhren-Quark-Aufstrich mit Walnüssen
10 λεπτ.
BBQ-Sauce
40 λεπτ.
Pilz-Wein-Cremesauce
30 λεπτ.
Balsamico-Rahm-Dressing
20 λεπτ.
Stachelbeer-Chutney
1ωρ.
Aprikosensenf
30 λεπτ.
Cocktaildressing
5 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Cremiger Feta-Dip
5 λεπτ.
Sauce Béarnaise
40 λεπτ.