Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico

Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico

4.2 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

Tagliatelle
  • de harina (y algo más para espolvorear)
    300 g
  • huevos
    3
  • de aceite
    15 g
Salsa de guisantes a la menta
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite
    20 g
  • de guisantes (frescos o congelados)
    300 g
  • de crème fraîche
    200 g
  • de nata (35% de grasa)
    50 g
  • de sal (más 1 cuchararada para el agua de cocción)
    2 pellizcos
  • de pimienta molida (y algo más para espolvorear)
    2 pellizcos
  • agua (para la olla)
  • de menta fresca
    4 ramitas
  • de jamón ibérico muy finas
    8 lonchas
  • de queso parmesano rallado
    40 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 813 kcal / 3400 kJ
Πρωτεΐνη 29.8 g
Λιπαρά 48.7 g
Υδατάνθρακες 64 g
Φυτικές ίνες 6.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων