Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice

Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 porce

Υλικά

  • 1 celer, bulva
  • sůl
  • olej na potření
  • 70 gramů listů potočnice lékařské
  • 40 gramů kostek ledu
  • 15 gramů jablečného octa
  • ½ čajové lžičky dijonské hořčice
  • 50 gramů slunečnicového oleje lisovaného za studena
  • 100 gramů smetany, min. 33 % tuku
  • sůl podle chuti
Dokončení
  • 1 pstruh, čerstvý, vykuchaný lososovitý nebo duhový
  • směs bylinek, čerstvých na podávání

Διατροφή ανά 1 porce

Θερμίδες 610 kcal / 2562 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 47 g
Υδατάνθρακες 11.5 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων