Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice

Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 porce

Υλικά

  • celer, bulva
    1
  • sůl
  • olej na potření
  • listů potočnice lékařské
    70 gramů
  • kostek ledu
    40 gramů
  • jablečného octa
    15 gramů
  • dijonské hořčice
    ½ čajové lžičky
  • slunečnicového oleje lisovaného za studena
    50 gramů
  • smetany, min. 33 % tuku
    100 gramů
  • sůl podle chuti
Dokončení
  • pstruh, čerstvý, vykuchaný lososovitý nebo duhový
    1
  • směs bylinek, čerstvých na podávání

Διατροφή ανά 1 porce

Θερμίδες 610 kcal / 2562 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 47 g
Υδατάνθρακες 11.5 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων