
Συσκευές & Αξεσουάρ
Houmous
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried chickpeas250 g
-
water plus extra cold for soaking500 g
-
ground cumin2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tahini3 Tbsp
-
garlic clove1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)40 g
-
olive oil40 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped1 bunch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1171 kJ /
280 kcal
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Lebanese cuisine
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPeppercorn Sauce
30 λεπτ.
Carrot and Chickpea Spread
15 λεπτ.
Guacamole
10 λεπτ.
Red Pepper Houmous
5 λεπτ.
Teriyaki Marinade
15 λεπτ.
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1ωρ. 10 λεπτ.
Avocado and Basil Dressing
10 λεπτ.
Refried Beans
20 λεπτ.
White Bean and Feta Dip
5 λεπτ.
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 λεπτ.
Hollandaise Sauce
15 λεπτ.
Artichoke & Butter Bean Dip
10 λεπτ.