
Συσκευές & Αξεσουάρ
Walliser Roggenbrot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
Vorteig
-
Roggenkörner200 g
-
Wasser125 g
-
frische Hefe (ca. 5 g)⅛ Würfel
Hauptteig und Fertigstellung
-
Roggenkörner400 g
-
Wasser250 g
-
Hefe (ca. 15 g)⅓ Würfel
-
Salz10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
516 kJ /
123 kcal
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Brote backen mit Thermomix® Sensor
28 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKoriander-Naan
1ωρ. 15 λεπτ.
Schnelles Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Waadtländer Kreuzbrot
13ωρ. 30 λεπτ.
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1ωρ. 30 λεπτ.
Dinkelbrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Schnelles Zwirbelbrot
40 λεπτ.
Früchte-Nussbrötli
3ωρ. 5 λεπτ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Toastbrot
3ωρ.
Brezel
1ωρ. 50 λεπτ.
Müeslibrötli
2ωρ.