
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted eggplant
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eggplants cut into halves lengthways2
-
salt for sprinkling
-
harissa paste (see Tips)70 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
extra virgin olive oil65 g
-
shelled unsalted pistachio nuts70 g
-
bread (approx. 70 g), torn into pieces2 slices
-
sumac1 ½ tsp
-
pomegranate arils, for garnishing (see Tips)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
415.4 kcal /
1744.6 kJ
Πρωτεΐνη
9.4 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
2.7 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Warm beetroot dish
50 Min
Brandy cream
15 Min
Homemade miso soup
55 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Barbecued Mexican street corn
Keine Bewertungen
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Prune and orange stuffing
10 Min
Apple and sage stuffing
10 Min