
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso corn purée with almond ricotta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
515.4 kcal /
2164.7 kJ
Πρωτεΐνη
19.4 g
Λιπαρά
33.8 g
Υδατάνθρακες
29.1 g
Φυτικές ίνες
13.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Soula's Spanakopita
1ωρ. 35 λεπτ.
Potato bake
1ωρ. 35 λεπτ.
Colourful quinoa salad
40 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Stuffed zucchini
1ωρ. 5 λεπτ.
Red rice
55 λεπτ.
Carrot and swede mash
25 λεπτ.
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 λεπτ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Tandoori chicken wraps
50 λεπτ.