
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso corn purée with almond ricotta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
19.4 g
Θερμίδες
2164.7 kJ /
515.4 kcal
Λιπαρά
33.8 g
Φυτικές ίνες
13.1 g
Υδατάνθρακες
29.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed cabbage rolls with spicy sauce
45 λεπτ.
Savoury potato and onion bake
1ωρ. 30 λεπτ.
Nasi lemak (coconut rice)
20 λεπτ.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1ωρ. 45 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Tempura vegetables
30 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Steamed snapper with Sicilian caponata
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.