Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach, Lemon and Lentil Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
red lentils rinsed200 g
-
water cold1300 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)chicken stock cubes (for 0.5 l each)2
-
fresh baby spinach150 g
-
lemon juice only, to taste½ - 1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9.3 g
Θερμίδες
595 kJ /
141 kcal
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
18.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Middle Eastern
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDanish Split Pea Soup
1ωρ.
Pumpkin and Quince Soup
1ωρ.
Layered Chicken Dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Onion Soup
1ωρ.
Arbroath Smokie Soup
40 λεπτ.
Baby-friendly Chicken and Barley Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 λεπτ.
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 λεπτ.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1ωρ. 20 λεπτ.
Mushroom Broth
30 λεπτ.
Vegetable and Almond Soup
45 λεπτ.
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1ωρ. 30 λεπτ.