
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach, Lemon and Lentil Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
red lentils rinsed200 g
-
water cold1300 g
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each)2
-
fresh baby spinach150 g
-
lemon juice only, to taste½ - 1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
141 kcal /
595 kJ
Πρωτεΐνη
9.3 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
18.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Middle Eastern
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMiso Soup with Vegetables
30min
Minestrone
45min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Raw Beetroot Soup
5min
Rice Congee
4h 5min
Detoxifying Thai Soup
25min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Korean Ramen with Tofu
50min
Creamy courgette soup
25min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Carrot and Ginger Soup
5min
Reuben's Stew
5min