Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise

Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise

4.3 114 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Schalotten
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    20 g
  • Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
    400 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Wasser
    700 g
  • Zitronensaft
    2 - 3 Spritzer
  • Zucker
    1 Prise
  • Spargel, weiß geschält, holzige Enden abgeschnitten
    1000 g
Hollandaise und Fertigstellung
  • Butter weich, in Stücken
    250 g
  • Wasser zum Pochieren
    2000 g
  • Eigelb
    2
  • Salz
    ¼ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Essig
    5 EL
  • Eier
    4

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 716 kcal / 2993 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 66 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 7.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων