
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterranean Pearl Barley Risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, rinsed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (προαιρετικό πεδίο)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgettes sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, cut in strips (5 mm)50 g
-
almond butter60 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
2159 kJ /
517 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Υδατάνθρακες
52 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Simple Ideas
201 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.