Συσκευές & Αξεσουάρ
Nasi tomato (tomato rice)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
basmati rice250 g
-
water for soaking
-
garlic cloves3
-
eschalots30 g
-
brown onion cut into quarters100 g
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
ghee60 g
-
tomato paste100 g
-
salt2 tsp
-
tomato cut into cubes (2 cm)300 g
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods3
-
star anise1
-
whole cloves4
-
dried bay leaf1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
5145.1 mg
Πρωτεΐνη
24.7 g
Θερμίδες
6651.1 kJ /
1583.6 kcal
Λιπαρά
62.3 g
Φυτικές ίνες
17.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
39.4 g
Υδατάνθρακες
221.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Malaysia
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage ragu with orecchiette
1 Std.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Black rice pudding
25 Std. 5 Min
Chicken with almonds
45 Min
Pilau rice using rice mode
40 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Chilli crab pasta
35 Min