
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nasi tomato (tomato rice)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
basmati rice250 g
-
water plus extra for soaking500 g
-
garlic cloves3
-
eschalots30 g
-
brown onion cut into quarters100 g
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
ghee60 g
-
tomato paste100 g
-
tomato cut into cubes (2 cm)300 g
-
salt2 tsp
-
cinnamon quill1
-
dried bay leaf1
-
whole cloves4
-
star anise1
-
cardamom pods3
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1583.6 kcal /
6651.1 kJ
Πρωτεΐνη
24.7 g
Λιπαρά
62.3 g
Υδατάνθρακες
221.7 g
Φυτικές ίνες
17.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
39.4 g
Νάτριο
5145.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Malaysia
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Chicken Caesar pasta salad
55min
South African yellow rice
20min
Mushroom and bacon pasta
30min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Korean chicken cheese tteokbokki
Ninguna valoración
Soba noodles
1h
Japanese ramen noodles
1h
Dumpling wrappers
1h
Chinese egg noodles
1h
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min