
Συσκευές & Αξεσουάρ
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Chickpea tofu
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 - 2 tbsp
-
chickpea (besan) flour150 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
filtered water370 g
Spicy dipping sauce
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
Sriracha® sauce65 g
-
lime juice30 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup20 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
300.4 kcal /
1261.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.9 g
Λιπαρά
16.8 g
Υδατάνθρακες
25.6 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Soula's Spanakopita
1ωρ. 35 λεπτ.
Potato bake
1ωρ. 35 λεπτ.
Colourful quinoa salad
40 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Stuffed zucchini
1ωρ. 5 λεπτ.
Red rice
55 λεπτ.
Carrot and swede mash
25 λεπτ.
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 λεπτ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Tandoori chicken wraps
50 λεπτ.