Συσκευές & Αξεσουάρ
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Chickpea tofu
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 - 2 tbsp
-
chickpea (besan) flour150 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
filtered water370 g
Spicy dipping sauce
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
Sriracha sauce65 g
-
lime juice30 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup20 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
8.9 g
Θερμίδες
1261.8 kJ /
300.4 kcal
Λιπαρά
16.8 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Υδατάνθρακες
25.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25ωρ. 30 λεπτ.
Community fave brown rice salad
55 λεπτ.
Potato pancakes
45 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1ωρ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Chhole (chickpea curry) and rice
45 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
Onion bhaji
45 λεπτ.