Risotto con calabaza y tocino

Risotto con calabaza y tocino

4.4 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 40 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
  • 1220 g de agua
  • 300 g de calabaza amarilla de Castilla, en cubos (2 cm)
  • 1 cda de aceite de oliva extra virgen
  • ½ - 1 cdita de sal gruesa al gusto
  • 2 pizcas pimienta negra molida
  • 30 g echalot
  • 100 g de tocino ahumado rebanado en trozos (1 cm)
  • 40 g de mantequilla sin sal
  • 320 g de arroz arborio
  • 60 g vino blanco seco
  • 1 cda de caldo de verduras en cubo o pasta
  • 60 g de chícharos congelados
    60 g de chícharos, sin vaina
  • hojas de perejil fresco para decorar

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Πρωτεΐνη 10 g
Θερμίδες 1452 kJ / 345 kcal
Λιπαρά 12 g
Φυτικές ίνες 2 g
Υδατάνθρακες 47 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων