Συσκευές & Αξεσουάρ
Pecan and Cranberry Rye Bread
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
14 slices
Υλικά
-
pecan nut halves150 g
-
water300 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
caster sugar1 Tbsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
rye flour150 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil for greasing
-
dried cranberries100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
274 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
887 kJ /
212 kcal
Λιπαρά
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Breakfast Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pesto Star Bread
2ωρ. 50 λεπτ.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3ωρ. 40 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten-free Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Crumpets
3ωρ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Festive Camembert Wreath
1ωρ. 50 λεπτ.
Endless Variations Bread
45 λεπτ.
Challah
2ωρ.