
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pecan and Cranberry Rye Bread
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
14 slices
Υλικά
-
pecan nut halves150 g
-
water300 g
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
caster sugar1 Tbsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
rye flour150 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil for greasing
-
dried cranberries100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
212 kcal /
887 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
27 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Νάτριο
274 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-free Artisan Bread
2h 30min
Curry Bread Rolls
2h 10min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Tomato Focaccia
3h
Pogača (bread)
3h
Endless Variations Bread
45min
Pesto Star Bread
2h 50min
Pickled Red Onions
1h 50min
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Quick Bread
50min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2h 5min