Συσκευές & Αξεσουάρ
Pecan and Cranberry Rye Bread
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
14 slices
Υλικά
-
pecan nut halves150 g
-
water300 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
caster sugar1 Tbsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting300 g
-
rye flour150 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil for greasing
-
dried cranberries100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
274 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
887 kJ /
212 kcal
Λιπαρά
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChristmas Tree Pull-apart Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Sherry Panettone
5ωρ. 15 λεπτ.
Pesto Star Bread
2ωρ. 50 λεπτ.
Olive Bread Rolls
2ωρ.
Quick Bread
50 λεπτ.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2ωρ.
Pretzels
1ωρ.
Soda Bread with Feta
30 λεπτ.
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2ωρ. 15 λεπτ.
Rye and Walnut Bread
1ωρ. 25 λεπτ.
Cocoa Steamed Buns
3ωρ.