Mug cake à la ricotta et aux myrtilles

Mug cake à la ricotta et aux myrtilles

2.8 9 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 tasses

Υλικά

  • le zeste d'½ citron jaune non traité sans la partie blanche
  • 80 g de sucre en poudre
  • 150 g de farine de blé
  • 2 œufs
  • 100 g de ricotta fraîche sans le petit lait
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 80 g de myrtilles fraîches
  • sucre glace maison (προαιρετικό πεδίο)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 tasse

Πρωτεΐνη 10.3 g
Θερμίδες 1201 kJ / 287 kcal
Λιπαρά 5.6 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Υδατάνθρακες 52.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων