Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta

Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta

4.4 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Germteig
  • Wasser kalt
    140 g
  • frische Germ
    10 g
  • Zucker
    1 TL
  • Weizenmehl, glatt
    230 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Olivenöl zum Einfetten
Füllung
  • Sojagranulat
    50 g
  • Wasser, heiß
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    ½ - 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Zwiebeln geviertelt
    80 g
  • Melanzani mit Schale, in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Chiliflocken, getrocknet
    ½ TL
  • Ras el Hanout
    1 TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    1 TL
  • Safran
    1 Prise
  • Zitronensaft
    25 g
  • Babyspinat, frisch
    50 g
  • Feta zerkleinert
    50 g
Fertigstellung
  • Weizenmehl zum Bemehlen
  • Wasser zum Bestreichen
  • Öl für die Pfanne

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 382 kcal / 1595 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων