Συσκευές & Αξεσουάρ
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 pieces
Υλικά
Shortcrust Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting225 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing120 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water1 Tbsp
Filling
-
milk30 g
-
saffron threads1 pinch
-
double cream150 g
-
medium egg1
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh crab meat mix of white and brown200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
413 mg
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
1988 kJ /
478 kcal
Λιπαρά
33 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Ciabattine
3h 30min
Vegetarian Sausage Rolls
40min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Crab Tart
2h 30min
Rainbow Flat Bread
Ninguna valoración
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Creamy Feta Dip
5min
Leek Quiche
1h 20min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1h 45min
English Muffins
3h
Savoury Apero Stars
40min