
Συσκευές & Αξεσουάρ
Raspberry chiffon cake
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Cake
-
eggs7
-
self-raising flour300 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
lemon juice40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water160 g
-
caster sugar220 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 - 250 g
-
raspberry jam strained (approx. 100 g before straining - see Tips)70 g
-
fresh raspberries for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
434.4 kcal /
1824.3 kJ
Πρωτεΐνη
7.4 g
Λιπαρά
27.3 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.5 g
Νάτριο
243.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50 min
Chocolate sweet potato slice
1 h 15 min
Apple frangipane tart
1 h 20 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Peanut caramel slice
5 h 35 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 h
Fruit scones
30 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 h 40 min
Mini chocolate bundts
45 min
Ginger slice
1 h 35 min
Quick fruit sponge
35 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min