
Συσκευές & Αξεσουάρ
Okroschka (Kalte Suppe)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser kalt750 g
-
Eier4
-
Kartoffeln, festkochend möglichst gleich groß400 g
-
Frühlingszwiebeln½ Bund
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Dill zum Bestreuen
-
Radieschen (ca. 130 g)½ Bund
-
Salatgurke (ca. 180 g), in Stücken½
-
Buttermilch kalt500 g
-
Saure Sahne100 g
-
Salz2 - 3 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Zucker1 TL
-
Senf1 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
279 kcal /
1167 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Russische Küche
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErbsencremesuppe
25 λεπτ.
Zwiebelsuppe
50 λεπτ.
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1ωρ.
Spargel-Rucola-Suppe
40 λεπτ.
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30 λεπτ.
Kartoffel-Paprika-Suppe
1ωρ.
Eierstich
25 λεπτ.
Möhren-Kichererbsen-Suppe
45 λεπτ.
Kohlrabisuppe
35 λεπτ.
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40 λεπτ.
Knoblauchsuppe
30 λεπτ.
Krafteintopf
1ωρ. 45 λεπτ.