Okroschka (Kalte Suppe)

Okroschka (Kalte Suppe)

4.4 513 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Wasser kalt
    750 g
  • Eier
    4
  • Kartoffeln, festkochend möglichst gleich groß
    400 g
  • Frühlingszwiebeln
    ½ Bund
  • Petersilie abgezupft
    1 Bund
  • Dill zum Bestreuen
  • Radieschen (ca. 130 g)
    ½ Bund
  • Salatgurke (ca. 180 g), in Stücken
    ½
  • Buttermilch kalt
    500 g
    500 g Kefir, kalt
  • Saure Sahne
    100 g
  • Salz
    2 - 3 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Zucker
    1 TL
  • Senf
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 279 kcal / 1167 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 3.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων