
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia mit Oliven
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser350 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Dinkelmehl, weiss350 g
-
Mehl250 g
-
Salz1 ½ TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten3 ½ EL
-
Olivenöl3 EL
-
Wasser1 EL
-
Fleur de Sel½ TL
-
grüne Oliven, entkernt halbiert50 g
-
schwarze Oliven, entkernt halbiert50 g
-
rote Zwiebeln in feinen Ringen70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
724 kcal /
3024 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
100 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Betty Bossi Mix - Sommer 2019
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJogurt-Brötli mit Sesam
1ωρ. 30 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Varoma-Brötli
2ωρ. 15 λεπτ.
Laugenbrezeln
1ωρ. 15 λεπτ.
Einfaches Mischbrot
3ωρ. 40 λεπτ.
Waadtländer Kreuzbrot
13ωρ. 30 λεπτ.
Herzhafter Babka mit Räucherlachs
Καμία βαθμολογία
Gedämpfte Pesto-Rollen
1ωρ. 15 λεπτ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Ruchbrot aus der Cakeform
3ωρ. 40 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.