
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red onions cut in wedges2
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
roasted red peppers, preserved cut in strips (1 cm)2 - 3
-
pitted black olives10 - 12
-
tinned anchovy fillets (προαιρετικό πεδίο)5 - 6
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
polenta150 g
-
plain flour40 g
-
baking powder1 ¼ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
soft brown sugar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
medium eggs2
-
milk120 g
-
groundnut oil45 g
-
unsalted butter melted15 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
454 kcal /
1895 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
44 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

store cupboard wonders
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeeded Protein Crackers
30min
Cheese Biscuits
30min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Pizza Diavola
1h 30min
Mushroom pie
1h 40min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Vegetable Cheese Muffins
35min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Crab Tart
2h 30min
Quick Bread Rolls
45min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Pizza Mummy
1h 20min