
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red onions cut in wedges2
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
roasted red peppers, preserved cut in strips (1 cm)2 - 3
-
pitted black olives10 - 12
-
tinned anchovy fillets (προαιρετικό πεδίο)5 - 6
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
polenta150 g
-
plain flour40 g
-
baking powder1 ¼ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
soft brown sugar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
medium eggs2
-
milk120 g
-
groundnut oil45 g
-
unsalted butter melted15 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
454 kcal /
1895 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
44 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

store cupboard wonders
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1ωρ.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1ωρ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Four Cheese Pizza
2ωρ. 35 λεπτ.
Neapolitan Pizza
9ωρ.
Onion Focaccia
3ωρ. 20 λεπτ.
Feta and Herb Muffins
35 λεπτ.
Cheese and Bacon Pastries
35 λεπτ.
Vegetable Waffles
15 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Creamy Feta Dip
5 λεπτ.