
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Roggen-Brot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
25 Scheiben
Υλικά
-
Dinkel150 g
-
Roggen150 g
-
Weizenmehl (Type 1050)300 g
-
Hefe grob zerbröselt40 g
-
Sauerteig trocken2 TL
-
Zucker1 Prise
-
Brotgewürz (προαιρετικό πεδίο)2 TL
-
Salz2 TL
-
Apfelessig30 g
-
Wasser lauwarm350 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
335 kJ /
80 kcal
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDinkel-Quark-Brötchen
45 λεπτ.
Softes Sandwichbrot
3ωρ. 30 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Grillbrote
1ωρ. 40 λεπτ.
Low-Carb-Brötchen
1ωρ.
Brötchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Softe Frühstücksbrötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Saatenbrot
2ωρ.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1ωρ. 10 λεπτ.
Landbrot Backhausart
1ωρ. 40 λεπτ.
Einfaches Mischbrot
3ωρ. 40 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.