
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Herb Cubes
-
white bread torn in pieces2 slices
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh chervil leaves only1 bunch
-
milk20 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Spring Vegetable Soup
-
carrots (approx. 150 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)2
-
frozen green peas100 g
-
leek (approx. 100 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)½
-
celeriac cut in sticks (1 cm x 4 cm)150 g
-
onions quartered160 g
-
cherry tomatoes halved50 g
-
water1200 g
-
soy sauce5 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
garlic clove crushed1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
oil for frying
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1085 kJ /
259 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Easter Menu
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Goulash Soup
1h 15min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Detoxifying Thai Soup
25min
Rice Congee
4h 5min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Cullen Skink
45min
Stracciatella Soup
30min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Carrot and Ginger Soup
5min