Tuna and Caper Sauce Fusilli

Tuna and Caper Sauce Fusilli

4.1 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • parsley leaves and tender stems
    ½ oz
  • lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice
    1
  • extra virgin olive oil
    3 oz
  • capers drained
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • tuna, packed in water drained (5 oz cans)
    2 cans
  • water
    45 oz
  • salt
    1 heaping tsp
  • fusilli pasta, dried
    12 oz
    12 oz rotini pasta, dried
  • lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 611.7 kcal / 2559.5 kJ
Πρωτεΐνη 32.5 g
Λιπαρά 23.7 g
Υδατάνθρακες 68.4 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 1401.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων