Espagueti a la vóngole

Espagueti a la vóngole

4.7 148 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de almejas frescas
    750 g
  • de agua
    2 litros
  • de sal gorda
    2 cucharadas
  • dientes de ajo
    4
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y un poco más para servir
    10 - 12 ramitas
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de tomate troceado en conserva
    800 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • pimienta de Cayena seca entera
    1
  • de espaguetis
    400 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 364 kcal / 1521 kJ
Πρωτεΐνη 15.6 g
Λιπαρά 10.2 g
Υδατάνθρακες 52.6 g
Φυτικές ίνες 4.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων