
Συσκευές & Αξεσουάρ
Veganer Nudelsalat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
10 Portionen
Υλικά
-
Farfalle vegan500 g
-
Öl neutral270 g
-
Sojadrink ungesüßt200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Agavendicksaft1 TL
-
Senf vegan30 g
-
süßer Senf vegan30 g
-
gemischte Kräuter, tiefgefroren3 EL
-
Knoblauch, gemahlen1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Brokkoliröschen200 g
-
rote Paprika in Stücken1
-
Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft1 Dose
-
Tomaten geviertelt, entkernt2
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
478 kcal /
2002 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10 Min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Kimchi
120 Std.
Frühlings-Kartoffelsalat
3 Std. 30 Min
Kartoffelklöße
25 Std.
Glasierte Möhren
45 Min
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1 Std. 30 Min
BBQ Kartoffeln
55 Min
Honig-Senf-Spareribs
4 Std. 20 Min
Bunter Zaziki-Kartoffelsalat
1 Std.
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 Min
Auberginenpüree
1 Std. 30 Min