
Συσκευές & Αξεσουάρ
Landbrot Backhausart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
35 Scheiben
Υλικά
-
Weizenkörner600 g
-
Wasser kalt320 g
-
frische Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Buttermilch200 g
-
Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten150 g
-
Aceto balsamico1 EL
-
Salz2 TL
-
Malzpulver (προαιρετικό πεδίο)1 TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
70 kcal /
291 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWeizen-Dinkel-Brot
12ωρ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1ωρ. 30 λεπτ.
Einfaches Mischbrot
3ωρ. 40 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Herzhafter Babka mit Räucherlachs
Καμία βαθμολογία
Gedämpfte Pesto-Rollen
1ωρ. 15 λεπτ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Ruchbrot aus der Cakeform
3ωρ. 40 λεπτ.
Waadtländer Kreuzbrot
13ωρ. 30 λεπτ.
Grissini
2ωρ.