Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza Margherita
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Pizzateig
-
Wasser lauwarm220 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe (½ Würfel), zerkrümelt20 g
-
Brotmehl400 g
-
natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Salz1 TL
Belag für Margherita
-
Mozzarella in Stücken200 g
-
Tomaten, gewürfelt, aus der Dose250 g
-
Salz2 - 3 Prisen
-
natives Olivenöl1 EL
-
Basilikumblätter, frisch in Stücke gerupft10 - 15
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
2544 kJ /
607 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
78 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Das Kochbuch
131 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKruspriges Brot
3ωρ.
Florale Focaccia
Καμία βαθμολογία
Pikanter Kranz mit Oliven, Speck und Cheddarkäse
Καμία βαθμολογία
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
Καμία βαθμολογία
Burrata-Pizza
Καμία βαθμολογία
Vegetarische Käsemuffins mit Haselnuss
45 λεπτ.
Regenbogen-Veggie-Pizza
Καμία βαθμολογία
Cremiger Feta-Dip
5 λεπτ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Original Neapolitanische Pizza
9ωρ.
Pilzpastete
1ωρ. 40 λεπτ.
Käsegebäck
2ωρ. 30 λεπτ.