Śledzie po wileńsku

Śledzie po wileńsku

4.2 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 45 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • 20 g grzybów, suszonych pokrojonych na kawałki
  • 300 g wody
  • 100 g ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
  • 200 g cebuli przekrojonej na pół
  • 25 g oleju rzepakowego
  • 2 - 3 filety z anchois, w oleju odsączone
  • 50 g koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżeczka octu balsamicznego (προαιρετικό πεδίο)
  • 1 szczypta cukru
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 szczypta soli (προαιρετικό πεδίο)
  • 400 - 450 g filetów ze śledzi, solonych, a'la Matjas opłukanych (patrz wskazówka), pokrojonych na 3 cm kawałki

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Πρωτεΐνη 17.2 g
Θερμίδες 987.1 kJ / 235.8 kcal
Λιπαρά 16.3 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Υδατάνθρακες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων