Śledzie po wileńsku

Śledzie po wileńsku

4.2 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 45 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • grzybów, suszonych pokrojonych na kawałki
    20 g
  • wody
    300 g
  • ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
    100 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    200 g
  • oleju rzepakowego
    25 g
  • filety z anchois, w oleju odsączone
    2 - 3
  • koncentratu pomidorowego
    50 g
  • octu balsamicznego (προαιρετικό πεδίο)
    1 łyżeczka
  • cukru
    1 szczypta
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ - ½ łyżeczki
  • soli (προαιρετικό πεδίο)
    1 szczypta
  • filetów ze śledzi, solonych, a'la Matjas opłukanych (patrz wskazówka), pokrojonych na 3 cm kawałki
    400 - 450 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 235.8 kcal / 987.1 kJ
Πρωτεΐνη 17.2 g
Λιπαρά 16.3 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων