
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
fennel seeds⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)16 oz
-
carrots peeled, sliced (¼ in.)5 oz
-
fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish4 oz
-
vegetable stock26 oz
-
tomato paste1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
rigatoni pasta, dried10 oz
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
574.7 kcal /
2404.5 kJ
Πρωτεΐνη
22.4 g
Λιπαρά
28.7 g
Υδατάνθρακες
57.5 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.1 g
Νάτριο
850.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

One Pot Pastas
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGochujang Ramen Noodles
30 λεπτ.
Tomato and Feta Pasta
50 λεπτ.
Greek Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Risotto with Parmesan Cheese
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1ωρ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ωρ.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 λεπτ.
Spanish Rice
35 λεπτ.
Lemon Garlic White Rice
35 λεπτ.
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 λεπτ.