Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili

Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili

4.5 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • frische Petersilienblätter
    30 g
  • Zwiebel halbiert (ca. 70 g)
    1
  • Steinpilze, getrocknet
    15 g
  • Öl von eingelegten Artischocken
    15 g
  • Wasser
    1000 g
  • Polenta
    200 g
  • Thymian, getrocknet
    ½ - ¾ TL
  • Salz
    ¾ - 1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Schmelzkäse (RUPP Cheddar Chili Scheiben, siehe Variation)
    200 g
  • Artischockenherzen, in Öl abgetropft
    300 g
  • schwarze Oliven, entkernt abgetropft
    100 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 353 kcal / 1479 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων