Empanada de bacalao y manzana

Empanada de bacalao y manzana

4.5 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

Relleno
  • de cebolla en trozos de 3-4 cm
    600 g
  • de aceite de oliva
    60 g
  • manzana
    1
  • de bacalao desalado desmigado sin espinas
    300 g
Masa
  • de agua
    50 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de vino blanco
    50 g
  • de manteca de cerdo
    90 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • huevo
    1
  • de harina de fuerza
    450 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • huevo batido
    1

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 527 kcal / 2205 kJ
Πρωτεΐνη 16.6 g
Λιπαρά 27.5 g
Υδατάνθρακες 51.9 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 334.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων