Croquette de poisson vapeur à la Thai

4.0 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
18 morceaux

Υλικά

  • de l'huile pour graisser
  • 2 - 4 feuilles de combava fraîches
  • 100 g d'haricots verts frais coupés
  • 2 oignons de printemps
  • 600 g de filet de poisson blanc, sans peau (cabillaud, vivaneau, perche), en morceaux (3-4 cm)
  • 30 - 50 g de pâte de curry rouge thaï
  • 60 g de crème de noix de coco
  • 1 blanc d'œuf
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 1000 g d'eau
  • 1 piment rouge frais, finement émincé, pour la garniture

Διατροφή ανά 1 morceau

Πρωτεΐνη 22 g
Θερμίδες 840 kJ / 202 kcal
Λιπαρά 11 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Υδατάνθρακες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων