Steinpilz-Frischkäse-Focaccia

Steinpilz-Frischkäse-Focaccia

4.0 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 Stücke

Υλικά

  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    700 g
  • Wasser und etwas mehr zum Einweichen
    370 g
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Salz
    2 ¼ TL
  • Zucker
    1 TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Bearbeiten
    50 g
  • getrocknete Steinpilze
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebel klein
    1
  • Estragon, getrocknet
    3 TL
  • Frischkäse
    200 g
  • Pfeffer
    1 Prise
  • grobes Meersalz zum Bestreuen, nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 311 kcal / 1301 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 3.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων