
Συσκευές & Αξεσουάρ
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
288.2 kcal /
1210.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.5 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
37.5 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Νάτριο
275.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Durban naan
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten free breakfast pizza
1ωρ. 20 λεπτ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Cheat's Kaiser rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.