
Συσκευές & Αξεσουάρ
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Orangensaft frisch gepresst150 g
-
Balsamico, hell2 EL
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Eigelb3
-
Mehl1 EL
-
Wasser80 g
-
Gemüsebrühe (Pulver)1 TL
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
243 kcal /
1017 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 dk
Zwiebelbutter
10 dk
Aioli à la Axel Henkel
10 dk
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 dk
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 dk
Mediterraner Dip zum Grillen
15 dk
Honig-Senf-Dip
10 dk
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 dk
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 dk
Tomatenbutter
5 dk
Frischkäse-Paprika-Dip
10 dk
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 dk