Risotto integral de espárragos y puerros

Risotto integral de espárragos y puerros

3.9 180 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • 2 manojos de espárragos verdes (600-700 g)
  • 1000 g de agua
  • 1 pastilla de caldo
  • 100 g de puerro (en rodajas de 1-2 cm)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 350 g de arroz integral
  • 50 g de vino blanco seco
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 30 g de mantequilla (en trozos pequeños)
  • 30 g de queso parmesano rallado

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 359 kcal / 1504 kJ
Πρωτεΐνη 9.2 g
Λιπαρά 15.7 g
Υδατάνθρακες 45.4 g
Φυτικές ίνες 3.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων