
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
gekochte Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (am Vortag in Schale gekocht)500 g
-
Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen200 g
-
Weichweizengrieß50 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Muskatnuss, gemahlen2 - 3 Prisen
-
Eidotter2
-
Butter zum Braten1 - 3 EL
-
Butterschmalz zum Braten1 - 3 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1178 kJ /
282 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
42 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles in Butter - Salzburg
14 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1 godz. 30 min
Serviettenknödel
1 godz. 10 min
Erdäpfelknödel
1 godz. 10 min
Linzer Seidenknödel
50 min
Butternusskürbisgemüse
25 min
Kürbis süß-sauer
1 godz. 25 min
Risi-Bisi
30 min
Karotten-Linsen-Püree mit Mandelsplitter
25 min
Kürbisgemüse mit Speck
30 min
Gelber Fisolensalat
40 min
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1 godz. 20 min
Erdäpfelkroketten
3 godz. 50 min