
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
gekochte Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (am Vortag in Schale gekocht)500 g
-
Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen200 g
-
Weichweizengrieß50 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Muskatnuss, gemahlen2 - 3 Prisen
-
Eidotter2
-
Butter zum Braten1 - 3 EL
-
Butterschmalz zum Braten1 - 3 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
282 kcal /
1178 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles in Butter - Salzburg
14 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGebackene Bohnen
1ωρ. 25 λεπτ.
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1ωρ. 30 λεπτ.
Bunter Zaziki-Kartoffelsalat
1ωρ.
Reisbällchen
25 λεπτ.
Zwiebelringe
20 λεπτ.
Mariniertes Gemüse
4ωρ.
Schnelle Spätzle
25 λεπτ.
Kürbis-Püree
40 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Paradeiskraut
35 λεπτ.
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 λεπτ.
Gemüsetatar rot-grün
15 λεπτ.