
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Breakfast Quiche
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 slices
Υλικά
Gluten-free Shortcrust Pastry
-
gluten-free plain white flour (see tip)200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
water ice cold80 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
pork sausages (approx. 2), skin removed, broken in pieces125 g
-
streaky bacon (approx. 3 rashers), cut in pieces (1 cm)65 g
-
olive oil10 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)130 g
-
water500 g
-
large eggs4
-
milk250 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
spring onion (approx. 10 g), finely chopped1
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
508 kcal /
2114 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
36 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
687 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

No Gluten, No Problem!
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1h
Four Cheese Pizza
2h 35min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Corn Fritters
20min
Creamy Feta Dip
5min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Pizza Margherita
2h 10min
Rainbow Flat Bread
Ninguna valoración
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Pizza Mummy
1h 20min
Leek Quiche
1h 20min