Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione

Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione

3.9 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

Entenbrust à l’orange
  • Entenbrustfilets mit Haut (ca. 250–350 g, 3 cm dick)
    2
  • Salz
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ⅛ TL
  • Wasser
    1850 g
  • Orange vorzugsweise Bio, klein, in Scheiben (3–5 mm)
    1
  • Ascorbinsäure
    1 gestr. TL
    30 g Zitronensaft, frisch gepresst, (von einer 1/2 Zitrone)
Orangenzabaglione
  • Orangensaft
    40 g
  • Gemüsebouillon Paste
    ½ TL
    ½ Würfel Gemüsebouillonwürfel
  • Salz
    ⅛ TL
  • weisser Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Eigelbe
    3

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 415 kcal / 1737 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων