
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean Beef Sauté
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
Bosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
696 kcal /
2912 kJ
Πρωτεΐνη
50 g
Λιπαρά
50 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Νάτριο
544 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Saucy Sautés
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPollo Pibil
1 Std. 30 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Chicken Avocado Gorditas
1 Std.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min
Marry Me Chicken
40 Min