
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 portions
Υλικά
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
leg of lamb, boneless (6-8 lb)1
Yogurt Sauce
-
cilantro½ bunch
-
plain yogurt12 oz
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey2 oz
Preserved Lemon Couscous
-
couscous14 oz
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock18 oz
-
dried cherries6 oz
-
pine nuts2 oz
-
fresh cilantro, chopped plus extra to garnish½ bunch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
592 mg
Πρωτεΐνη
71 g
Θερμίδες
3301 kJ /
789 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
66 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνShredded Chicken Taco Filling
30 λεπτ.
Asian Stir Fry with Noodles
1ωρ. 5 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 λεπτ.
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6ωρ. 45 λεπτ.
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2ωρ. 35 λεπτ.
Curried Chicken and Apple Salad
30 λεπτ.
Beef Empanadas
1ωρ. 10 λεπτ.
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1ωρ.
Orange Garlic Chicken with Rice
50 λεπτ.
Florentine Meatballs and Linguine
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 λεπτ.
Honey BBQ Chicken
1ωρ. 25 λεπτ.