
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 portions
Υλικά
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
leg of lamb, boneless (6-8 lb)1
Yogurt Sauce
-
cilantro½ bunch
-
plain yogurt12 oz
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey2 oz
Preserved Lemon Couscous
-
couscous14 oz
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock18 oz
-
dried cherries6 oz
-
pine nuts2 oz
-
fresh cilantro, chopped plus extra to garnish½ bunch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
592 mg
Πρωτεΐνη
71 g
Θερμίδες
3301 kJ /
789 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
66 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPulled Pork
4ωρ. 5 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Cottage Pie
2ωρ. 15 λεπτ.
Texas BBQ Pulled Pork
1ωρ. 30 λεπτ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2ωρ.
Chicken Garam Masala
50 λεπτ.
Baked Chicken Nuggets
1ωρ. 15 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
30 λεπτ.
Summer Bolognese Bowl
45 λεπτ.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 λεπτ.
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1ωρ. 50 λεπτ.