Tourte corse aux blettes et poireaux

Tourte corse aux blettes et poireaux

3.1 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 400 g de feuilles de blette le vert seulement
  • 200 g d'oignons coupés deux
  • 300 g de blancs de poireau coupés en rondelles
  • 2 c. à soupe de sel
  • 400 g de pâte brisée maison
  • farine pour fariner
  • beurre pour le moule
  • 20 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 364.2 kcal / 1516.2 kJ
Πρωτεΐνη 5.2 g
Λιπαρά 21.8 g
Υδατάνθρακες 33.3 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 736 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων