Fegato alla veneziana

Fegato alla veneziana

4.3 161 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 400 g di cipolla bianca a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
  • 10 g di aceto di vino bianco
    10 g di succo di limone
  • 1 cucchiaino di sale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 678.2 mg
Πρωτεΐνη 25.9 g
Θερμίδες 1268.6 kJ / 303 kcal
Λιπαρά 17.7 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.5 g
Υδατάνθρακες 9.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων