Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra

Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra

3.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de aceitunas negras sin hueso (y un poco más para servir)
    100 g
  • de almendra cruda sin piel (y un poco más para servir)
    30 g
  • de agua
    650 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de pasta seca tipo macarrón
    320 g
  • de queso rallado
    50 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 398 kcal / 1663 kJ
Πρωτεΐνη 14.2 g
Λιπαρά 12.3 g
Υδατάνθρακες 57.7 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.4 g
Νάτριο 1631.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων