
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butternut Squash Masala Dosa
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dosa Batter
-
white rice400 g
-
chana dal (yellow dried split peas)140 g
-
water for soaking
-
fine sea salt1 tsp
Butternut Squash Masala and Dosas
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
sunflower oil plus 8 tsp for dosas15 g
-
garam masala1 Tbsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus 8 tsp for dosas150 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)1
-
fine green beans trimmed, cut in pieces (2-3 cm)150 g
-
coconut yoghurt (προαιρετικό πεδίο) vegan (see tip)150 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
309 kcal /
1283 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
21 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
433 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 λεπτ.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 λεπτ.
Quinoa Salad
35 λεπτ.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1ωρ. 30 λεπτ.
Cape Malay Vegetable Curry
35 λεπτ.
Steamed Tofu
30 λεπτ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.
Lentil moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 λεπτ.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1ωρ.
Green Goddess Quinoa Salad
40 λεπτ.