
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butternut Squash Masala Dosa
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dosa Batter
-
white rice400 g
-
chana dal (yellow dried split peas)140 g
-
water for soaking
-
fine sea salt1 tsp
Butternut Squash Masala and Dosas
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
sunflower oil plus 8 tsp for dosas15 g
-
garam masala1 Tbsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus 8 tsp for dosas150 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)1
-
fine green beans trimmed, cut in pieces (2-3 cm)150 g
-
coconut yoghurt (προαιρετικό πεδίο) vegan (see tip)150 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
309 kcal /
1283 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
21 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
433 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Paella with Smoked Tofu
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Coconut Dhal
20min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Paneer Makhani
1h
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min