
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butternut Squash Masala Dosa
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dosa Batter
-
white rice400 g
-
chana dal (yellow dried split peas)140 g
-
water for soaking
-
fine sea salt1 tsp
Butternut Squash Masala and Dosas
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
sunflower oil plus 8 tsp for dosas15 g
-
garam masala1 Tbsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus 8 tsp for dosas150 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)1
-
fine green beans trimmed, cut in pieces (2-3 cm)150 g
-
coconut yoghurt (προαιρετικό πεδίο) vegan (see tip)150 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
433 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1283 kJ /
309 kcal
Λιπαρά
21 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChana Masala
45 λεπτ.
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Chickpea Pancakes
20 λεπτ.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1ωρ.
Nacho Gratin
1ωρ.
Boston Baked Beans
20 λεπτ.
Sumac-spiced Houmous
5 λεπτ.
Goat's Cheese Pie
1ωρ. 10 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13ωρ. 25 λεπτ.